Beste klanten wij blijven bereikbaar voor reservaties
tel 0473.838418
hou u gezond
Hapje van de chef
Lunch 15 euro pp
Lunch niet op zon en feestdagen
Chefs Keuze
Menu aan 30 euro
Hapje van de chef
garnaalkroket met Nieuwpoortse garnaalof
Scampi van de chefof
Kaaskroket met slaatje
Cote a los met pepersausje en frietjes ( 2pers )of
Nieuwpoorts vispotje met frietjes
koffie
Hele jaar door verkrijgbaar
Menu november
aan 40 euro
Hapje van de chef .
carpaccio van ree bout
Pompoensoep.
Bout van haas met veenbessen of
pladijs filet met garnaaltjes.
poire
met wijnen en waters en koffie 15 euro pp
Menu oktober
aan 40 euro
Hapje van de chef
Scampibrochette op oosterse wijze.
Soepje van knolselder
Fazant filet met Calvados en witloof . of
Gegrilde grietbot met herfst garnituur .
Warme appeltaart met ijs
met wijnen en waters en koffie + 15 euro pp.
Menu december
aan 40 euro
Hapje van de chef
Pastei van wild konijn met chutney van groene tomaat .
Cappuccino van tomaat .
Hazenrugfilet met pomme dauphinois.of
Baars met rode wijnsaus en knolselderpuree.
Tiramiusu
wijnen en waters en koffie + 15 euro pp.
Kerstdag en Nieuwjaardag
menu aan 45 euro pp
Picon van het huis .
Gefruite tongreepjes met tartaar.
Toast met guacamole en gerookte Oosterschelde paling .
Mechelse koekoek met spek , portosaus en soufflé van aardappelen
Huisgemaakte kerststronk.
met wijnen en waters en koffie + 15 euro
Oudejaarsavondmenu
menu aan 90 euro
aangepaste wijnen inbegrepen .
Huis gestookte asperge gin.
Gillardeau oesters gegratineerd met puree vcan prei
Mac Danny met gerookte paling - granni smith en kimchi van rammenas
Millefeuille van Noorzeevis , infuus van kreeft gekroond met Osietra Kaviaar .
Gegrilde tarbot met Meursault boter en Pointes vertes de Nice.
Vlaamse reus gesmoord in trapist van West-Vleteren met pommes fondant.
Terrine van bvlauwe schimmelkaas met doyenne peer en brioche.
Chefs laatste inspanning van 2020
Koffie met pralines cacaoté
Glaasje op het nieuwe jaar .
Menu begint om 19.30 uur