dagschotel
18 april
Hapje van de chef
Verse dagsoep of slaatje ( + 5 euro )
Kalkoen hammetje met kriel aardappelen
koffie
prijs 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Nieuwpoort menu aan 45 euro p.p.
~ Hapje van de chef
~ Gebakken Sint-jakobsvruchten met knolselder
~ Struisvogel filet met tijm of Kabeljauwhaasje met mousseline
~ Warme appeltaart met vanille-ijs en kaneel
wijnen en waters inbegrepen +15 euro pp
Menu van de chef
aan 35 euro
Vanaf 2 pers
Hapje van de chef
Garnaalkroket of
Scampi van de chef .
Nieuwpoorts vispotje of
Côte à los met pepersaus ( per 2 )
Wijnen en waters en koffie inb.+ 15 euro
Vismenu aan 55 euro p.p. (vanaf 2 pers.)
hapje van de chef
Escargots met kruiden saus en look .
Toast van verloren brood met gerookte rivier paling
Tarbot met groene asperges en kriel aardappelen
Crêpe Normandië met Calvados
wijnen en waters en koffie inb.+ 15 euro pp
Vis topper 2 pers
- Hapje van de chef
- Tartaar van zalm met dille olie
- Rijke vissoep voor twee met brood en rouille
- Fles Muscadet wijn
75 euro voor twee personen
Côte a los topper 2 pers
- Hapje van de chef
- Potje huis gemaakte pastei met toast en konfijt
- Cote a los voor twee met sausje en slaatje ,frietjes
- Fles Franse rode wijn
Slechts 75 euro voor twee personen